Ullastrell - Cal Taiet

Ullastrell - Cal Taiet

L’Era de Cal Taiet d’Ullastrell

Viure d’una manera sostenible i ben a prop dels principals serveis i les grans comunicacions és possible amb la nova promoció de l’Era de Cal Taiet d’Ullastrell

La llum mediterrània traspúa aquí, entre oliveres, ametllers i xiprers dibuixats a contrapunt d’un cel blau.

Parlem de l’Era de Cal Taiet. Aquest tossal orejat pel sol i els quatre vents d’aquest etern indret d’Ullastell. Embolcallada per la serra, es troba nostre sinera que, com diu el poeta, es turó de pins, vinya i pols de rials.

Ses feixes silents dormen ara solcades per l’oblit. Però a l’horitzó, entorxat com una espiga d’or, el bell campanar li brandeix hores mes dolces. Els parcs naturals de Montserrat i Sant Llorenç del Munt, presideixen l’escena bucòlica.

En aquest indret idíl·lic del Vallès s’hi construiran habitatges que s’integren totalment amb el paisatge i que estan ben a prop dels principals serveis i comunicacions.

A prop de l’essencial

El conjunt residencial es connecta amb la zona d’hostaleria i serveis a través de la carretera BV-1203 i amb el principal vial comercial. L’àmbit està connectat amb el centre històric, el sistema de comerços i serveis: : Farmàcia, CAP, Biblioteca Municipal, Casal d’Avis, Zona esportiva, Escoles, Guarderia i Ajuntament. Aquesta situació privilegiada i ben comunicada li dona versatilitat de barri sense perdre el seu caràcter insular i de baixa densitat poblacional.

Habitatges en sintonia amb l’espai natural

Arrelades a la terra com els nens als pits de la mare, buscant l’energia necessària per viure, aquestes cases es climatitzen a través de la geotèrmia.

S’integren al seu entorn amb les seves cobertes enjardinades que es mimetitzen amb el terreny d’on neixen formant onades que busquen el mar.

Al seu territori no està permès l’ús de combustibles fòssils. Només energies renovables. Els seus garatges disposaran de càrrega elèctrica produïda per energia solar.

Els seus jardins aprofitaran l’aigua de pluja i els arbres de l’entorn donaran aixopluc als ocells que amb els seus cants hi posaran la música i completaran un confort inviolable.

Plànols

Parcel.la 3
Parcel.la 3
Parcel.la 3
Parcel.la 4
Parcel.la 4
Parcel.la 4
Parcel.la 12
Parcel.la 12
Parcel.la 12
Parcel.la 13
Parcel.la 13
Parcel.la 13
Parcel.la 14
Parcel.la 14
Parcel.la 14
Parcel.la 15
Parcel.la 15
Parcel.la 15
Demanar més informació
Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Quina promoció t'interessa?
LOCALIZACIÓ

Plaça Unidad de Actuacion 9, 1, 08231 Ullastrell, Barcelona, España

TIPOLOGIA D'HABITATGE

15 habitatges unifamiliars aparellats

ENTREGA

Inici per determinar més de 24 mesos

MAPA