Santa Perpetua - Genís Sala

Santa Perpetua - Genís Sala

ÚLTIM HABITATGE EN VENDA

Pisos al Vallès Occidental, al Centre de Santa Perpètua de la Mogoda

Fantàstica promoció d’obra nova al centre de Santa Perpètua de la Mogoda. Descobreixi la millor proposta de pisos al vallès occidental. Edifici Ecoeficient, amb qualificació Energètica A. 38 habitatges, plaçes d’aparcament i trasters. 1, 2, 3 i 4 habitacions. Plantes baixes amb gran pati. Àtics amb grans terrasses.

Informació i Visites Concertades al 664.656.836, a la nostra oficina Showroom, on podrà veure els acabats, al costat de la obra. c/ Pau Casals 20, 08130, Santa Perpètua de la Mogoda.

Pisos al vallès occidental.

ECO EDIFICI SANTA PERPETUA CENTRE, un edifici amb qualificació energètica A, rendiment energètic òptim, estalvi i sostenibilitat a un edifici on el disseny arquitectònic permet a totes les vivendes disfrutar de la llum natural i sortides exteriors, desde balcons i grans terrasses a patis. Pisos al Vallès Occidental de 1, 2, 3 i 4 dormitoris amb balcó. Plantes baixes amb grans patis. Àtics amb àmplies terrasses. Places d’ aparcament amb trasters.

Pisos Vallès Occidental. Obra nova Eco Eficient.

El conjunt residencial, al que acompanya una millora urbanísitca de la zona, disposa de 38 habitatges diferents, aconseguint així pisos únics i incomparables, tant per disseny com per la construcció. Alts estàndards de qualitat en acabats als nostres pisos al Vallès Occidental.

Disposem d’exposició dels acabats a la nostra oficina. Atenem només visites concertades. No dubti en trucar i l’ informarem. Estem a la seva disposició per tal de resoldre cualsevol dubte que pugi tenir, explicar el projecte i trobar l’ habitatge que millor s’adapti a les seves necessitats dels nostres pisos al Vallès Occidental.

Santa Perpètua de la Mogoda és un municipi situat a 7 km de Sabadell i 14 km de Barcelona ciutat. Actualment compta amb més de 25.000 habitants. Es tracta de una població molt jove on un 60% dels ciutadans està per sóta dels 40 anys. El municipi disposa de 11 polígons industrials amb molta activitat.

Les comunicacions amb transport públic i carreteres les podeu trobar detallades en aquest enllaç 

ESCALA A
Accés per el carrer Cristòfol Colom

ESC A 1º2ª - 4 hab + balcó
DISPONIBLE
Demanar més Informació
Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Quina promoció t'interessa?
LOCALIZACIÓ

08130 Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona, España

TIPOLOGIA D'HABITATGE

Edifici plurifamiliar de 38 habitatges més pàrquing del darrere
Àtics amb terrassa i plantes baixes amb jardí

ENTREGA

Segon Trimestre 2023

MAPA