Sabadell - Papa Pius (100% venut)

Sabadell - Papa Pius (100% venut)

Obra Nova Sabadell Creu Alta – PAPA PIUS

100% ENTREGADA

Nova promoció de pisos d’ obra nova eco-eficient al barri de la Creu Alta de Sabadell.

Us presentem unes vivendes amb qualificació energètica A. Alta eficiencia energètica, respecte per el medi ambient i disseny de qualitat.

Situada al carrer Papa Pius, cantonada amb carrer Sant Isidre, aquesta nova promoció de pisos d’obra nova eco-eficient al barri de la Creu Alta de Sabadell disfruta d’una situació privilegiada. Una zona tranquila per viure, a cinc minuts a peu del parc Catalunya, una gran zona verda de quaranta tres hectàrees, amb un llac artificial, espais infantils, zones per fer esport amb aparells de gimnàs per a gent gran, el circuit de bici trial o la pista per patins patinets i skate, l’observatori astronòmic de la ciutat on hi ha el telescopi privat més gran d’europa, un anfiteatre per actuacions musicals, zona de lleure per gossos, i diversos negocis de restauració.

Amb tots els serveis possibles sense necessitat d’ agafar el cotxe, podem disfrutar dels cinemes de l’eix macià i de centres comercials com el Corte Inglés i el Paddock. Trobem també escoles i instituts a la zona així com el centre mèdic de la creu alta o l’ hospital Taulí.

El centre de Sabadell el trobem a quinze minuts a peu i pel que fa a la mobilitat a Sabadell, podrem gaudir d’una excel.lent xarxa de transports públics amb l’estació dels ferrocarrils de la generalitat de catalunya de la Creu Alta o l’estació de renfe de la Plaça Espanya així com diverses parades d’autobús. Per acabar tenim accés a l’autopista a només cinc minuts de cotxe.

DEMANI INFORMACIÓ AL FORMULARI DEL FINAL DE LA PÀGINA

MEMÒRIA DE QUALITATS

Demanar més Informació
Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Quina promoció t'interessa?
LOCALIZACIÓ

Carrer de Sant Isidre, 41, 08208 Sabadell, Barcelona, España

TIPOLOGIA D'HABITATGE

Edifici plurifamiliar de 7 habitatges més pàrquing i del darrere

ENTREGA

Lliurat Primer Trimestre 2023

MAPA