Sabadell - Papa Pius (100% venut)

Sabadell - Papa Pius (100% venut)

Obra Nova Sabadell Creu Alta – PAPA PIUS

100% ENTREGADA

Nova promoció de pisos d’ obra nova eco-eficient al barri de la Creu Alta de Sabadell.

Us presentem unes vivendes amb qualificació energètica A. Alta eficiencia energètica, respecte per el medi ambient i disseny de qualitat.

Situada al carrer Papa Pius, cantonada amb carrer Sant Isidre, aquesta nova promoció de pisos d’obra nova eco-eficient al barri de la Creu Alta de Sabadell disfruta d’una situació privilegiada. Una zona tranquila per viure, a cinc minuts a peu del parc Catalunya, una gran zona verda de quaranta tres hectàrees, amb un llac artificial, espais infantils, zones per fer esport amb aparells de gimnàs per a gent gran, el circuit de bici trial o la pista per patins patinets i skate, l’observatori astronòmic de la ciutat on hi ha el telescopi privat més gran d’europa, un anfiteatre per actuacions musicals, zona de lleure per gossos, i diversos negocis de restauració.

Amb tots els serveis possibles sense necessitat d’ agafar el cotxe, podem disfrutar dels cinemes de l’eix macià i de centres comercials com el Corte Inglés i el Paddock. Trobem també escoles i instituts a la zona així com el centre mèdic de la creu alta o l’ hospital Taulí.

El centre de Sabadell el trobem a quinze minuts a peu i pel que fa a la mobilitat a Sabadell, podrem gaudir d’una excel.lent xarxa de transports públics amb l’estació dels ferrocarrils de la generalitat de catalunya de la Creu Alta o l’estació de renfe de la Plaça Espanya així com diverses parades d’autobús. Per acabar tenim accés a l’autopista a només cinc minuts de cotxe.

DEMANI INFORMACIÓ AL FORMULARI DEL FINAL DE LA PÀGINA

MEMÒRIA DE QUALITATS

Demanar més Informació
LOCALIZACIÓ

Carrer de Sant Isidre, 41, 08208 Sabadell, Barcelona, España

TIPOLOGIA D'HABITATGE

Edifici plurifamiliar de 7 habitatges més pàrquing i del darrere

ENTREGA

Lliurat Primer Trimestre 2023

MAPA